Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Video: Lav kryddersalt af havens urter

Se hvordan du laver dit eget kryddersalt af urter fra haven.

Når du skal lave dit eget kryddersalt, kan du enten bruge en enkelt krydderurt, for eksempel udelukkende persille, eller du kan prøve dig frem med forskellige blandinger. 

Sådan gør du:

  1. Blend først krydderurter til en fin grøn pasta og blend herefter med den samme mængde groft salt.
  2. Tør den grønne masse et overdækket sted udendørs, indtil den er helt gennemtør. Det tager typisk et par dage. Det går lidt hurtigere, hvis den står et luftigt sted, og du rører rundt i den en gang imellem.
  3. Så har du et færdigt kryddersalt, der er fuld af smag og kun indeholder ca. 50 % salt.

Du kan også snyde og tørre det i ovn eller mikroovn.

Det kan være en god idé at bruse alle krydderurterne over dagen inden høst, så de er både rene og tørre, når du høster dem.