Selv i den mindste have eller i altankassen er der plads til at dyrke salat, og det er let at så og få masser af sprød og lækker salat en stor del af året. Og de mange salattyper og -sorter dyrkes stort set alle på samme måde. Her guider Karna Maj dig gennem salatdyrkningen.
Forkultiveret salat. Foto: Karna Maj
Artikel kun for medlemmer
Karna Maj,
Køkkenhaveekspert
Gem artikel
Del artikel
Skal vi åbne havelågen?
Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de.
𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑