Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kørvel - et dejligt krydderi

Havekørvel er et dejligt krydderi og utrolig nem at dyrke. Har man den først, har man den for evigt ligesom ukrudt. Derfor hakker folk den måske op, og desværre hører den til den slags ukrudt, der er nem at udrydde.

Havekørvel, Anthriscus cerefolium, er smuk med sit lette, fine løv og sine små hvide skærmblomster – og så smager den sødt af anis! 

De fine kørvelblade anvendes i stor udstrækning i det franske køkken. Den er god i suppe, kryddersmør, saucer og især til omeletter og æggeretter. Snit nogle blade og lad dem sætte smag til en blandet grøn salat.

Kørvel er bedst helt frisk, og da den normalt klarer en dansk vinter, kan de grønne blade høstes året rundt. Bladene kan også opbevares frosset ligesom persille.

Så flere gange gennem sommeren

Kørvel er en-årig og udvikler sig hurtigt. Igennem foråret og sommeren sås med mellemrum, for eksempel hver 4. uge fra midt i april til sidst i juli. Så et sidste hold sidst i august.

Bliver vinteren mild, vil denne sidste såning stå med grønne blade hele vinteren, og vil kunne levere blade til dejlig kørvelsuppe i vintermånederne. Kørvel klarer sig i al slags jord, men den vil gerne have fugtigt jord og lys halvskygge. Står den tørt i fuld sol, går den alt for hurtigt i blomst og får også let gule blade.