Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Beskæring af hindbær

Få vores tips til hvordan du beskærer både sommer- og efterårshindbær.

Hindbær. Foto: Flickr/Roberta

Hindbær. Foto: Flickr/Roberta

Der findes to forskellige typer af hindbær: sommerhindbær og efterårshindbær, og det er lidt forskelligt, hvordan og hvornår de skal beskæres.

Sommerhindbær

De mere traditionelle sorter af hindbær giver bær om sommeren i juli. De skal beskæres, efter bærrene er plukket.

Bærrene sidder på skuddene fra året før, og skuddene dør efter høst. Derfor skal de skud, der har båret bær, skæres af i august. Man skærer skuddene af ca. 10 cm over jordoverfladen. De skud, der er kommet frem samme forår, bevares, for de bærer bær næste år. Fik du ikke beskåret dine hindbær i august, kan du godt gøre det i løbet af efteråret.

Sommerhindbær skal være to somre gamle, før de bærer frugt.

Efterårshindbær

Efterårshindbær giver bær sidst på sommeren fra august til oktober/november. Bærrene sidder på de skud, der skød op samme forår.

Disse hindbær er nemme at beskære. Du skal blot skære alle skuddene af ca. 10 cm over jordoverfladen i november, når de er færdige med at give bær, men du kan også godt beskære dem i løbet af vinteren eller i det helt tidlige forår. 

 Hvis man ikke skærer efterårshindbærrene ned, vil skuddene give bær igen den følgende sommer - præcis ligesom sommerhindbær.