Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sådan deler du vintergækkerne

Se, hvordan du deler vintergækkerne, så de kan blive spredt rundt omkring i haven og samtidig få bedre vilkår for at udvikle flere blomster.

Foto: Frank Kirkegaard

Vintergækkerne takker af i takt med, at vinteren er på tilbagetog. Inden de helt forvinder fra jordens overflade, er det en god idé at grave nogle af de tætteste klumper op og dele dem, så de kan sprede sig i haven.

Vintergækkerne formerer sig med sideløg og danner med tiden meget tætte klumper, hvor de enkelte løg ikke kan udvikle sig ordentligt. Her hjælper det at skille løgene fra hinanden, så de små løg, der ellers kun vil danne blade, får plads og næring til at udvikle sig, så de også kan danne blomster.

Del vintergækkerne. Foto: Haveselskabet

Del vintergækkerne. Foto: Haveselskabet

Samtidig kan du flytte løgene lidt længere væk i bedet, så du hurtigere får dannet de store hvide blomstertæpper, der er havens højdepunkt i de kolde vintermåneder. Det er meget let og hurtigt gjort. Bare grav klumpen op, træk forsigtigt løgene fra hinanden og genplant dem et nyt sted i haven i en god muldrig jord.

Genplant løgplanterne både enkeltvis og i små grupper, så det ser naturligt ud. Vintergækkerne præsenterer sig smukt, når det ser ud, som om de er kommet på eget initiativ.