Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fin forårskrukke med spagnumfri hjemmelavet jord

Få opskriften på en fin forårskrukke og se, hvordan du blander din egen krukkejord uden spagnum.

Hornviol og julerose i forårskrukke. Foto: Haveselskabet

Hornviol og julerose i forårskrukke. Foto: Haveselskabet

Video: Haveselskabet

Se i videoen ovenfor, hvor Haveselskabet tilplanter en tidlig forårskrukke. I videoen viser vi, hvordan du laver hjemmeblandet krukkejord helt spagnumfri – lavet af almindelig havejord, kompost, grus og perlite. De valgte planter tåler en let nattefrost, men kan overdækkes, hvis der skulle komme hård frost.

 

Der findes flere spagnumfrie alternativer

Vil du ikke lave din egen krukkejord selv, men foretrækker at købe? Så er der heldigvis flere spagnumfrie alternativer på markedet. Pindstrup, Dyrk og Champost er nogle af de producenter, der nu laver spagnumfri krukkejord.