Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

3 metoder til at så frøene tyndt i køkkenhaven

Se Haveselskabet bedste tips til, hvordan du sår tyndt, så du undgår besværlig udtynding.

Mange grøntsagsfrø er så små, at de er umulige at håndtere enkeltvis. Det gælder alle frø af skærmplantefamilien som gulerødder, pastinak og dild. Når man blot drysser dem ud af frøposen, ender det altid med, at de kommer til at stå for tæt i rækkerne, så de senere hen skal udtyndes for at blive til noget.

Det sker også hos rødbeder. For selvom frøene her er større og faktisk kan sås enkeltvis, så er hvert frø i virkeligheden en frønøgle, der består at flere frø. Det er der ikke så meget at gøre ved, så de skal altid udtyndes. Hvis man ikke får gjort det, kan de vokse sammen og skade hinanden eller blot stjæle for meget næring fra naboerne, så ingen udvikler sig optimalt. 

3 så tips

Der er flere tricks, du kan bruge, hvis du vil så de fine frø med en mere passende afstand fra starten og dermed både strække frøene og samtidig spare arbejdet med at tynde ud i rækkerne senere. Se de 3 bedste metoder i her.

Foto: Haveselskabet