Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Frøfirmaer i ind- og udland

Her finder du en liste over frøforhandlere i ind- og udland.

Frøposer

Foto: Haveselskabet

Danmark

Albinus Frø
Hos Albinus Frø finder du et bredt sortiment af egne producerede staudefrø. Ellers består sortimentet af frø fra en række engrosfirmaer i ind- og udland.

Birk og Barfod
Hos Birk og Barfod finder du frø af hjemmehørende arter. De sælger både enkeltarter og frøblandinger til forskellige vækstbetingelser. 

Bjarne’s frø og planter
Hos Bjarnes frø og planter finder du et bredt sortiment, der indeholder lidt af hvert fra forskellige firmaer. Du finder både frø af grøntsager, blomster, stauder, træer og buske, ligesom der også er mange chili- og tomatsorter at finde. 

Bland Selv Frø
Hos Bland Selv Frø finder du et bredt sortiment af økologiske frø, der både tæller grøntsags-, krydderurte- og blomsterfrø. Alle frøposer koster 12,95 kr.

Blomsterverden
Hos Blomsterverden finder du et bredt sortiment af blomster-, krydderurte- og grøntsagsfrø. mens du også kan få fingrene i et mindre udvalg af økologiske frø. 

Botania
Hos Botania kan du finde et bredt sortiment af blomsterfrø.

Den Spirende Have
Hos Den Spirende Have kan du finde blomster-, grøntsags- og krydderurtefrø. Du finder også frøblandinger til drivhuset, til grønne tage, til den vilde have og til forskellige frøkasser. Ulla tegner selv illustrationerne til frøposerne og pakker selv alle frøene.

FantastiskeFrø
Hos Fantastiskefrø kan du finde økologiske og biodynamiske frø. Både grøntsager og blomster. Frøene kommer fra landmænd med mange års erfaring inden for økologisk og biodynamisk frøavl.

Frøbutikken
Hos Førbutikken finder du et bredt sortiment af b.la. frø fra gamle sorter, poser med ekstra store portioner, spiselige blomster og en række økologiske frø. 

Frøsnapperen
Hos Frøsnapperen finder du blomster- og grøntsagsfrø fra frøproducenter i EU.

Frøtorvet
Hos frøtorvet finder du et bredt sortiment af blomster, grøntsager, krydderurter, stauder, buske og træer. Du finder også økologiske frø. 

Fuglebjerggaard
Hos Fuglebjerggaard kan du få fingrene i en masse økologiske frø, ligesom du kan finde mange af de gamle sorter og mere sjældne frø. Stort udvalg af tomat- og chilisorter.

Gourmetgarage
Hos Gourmetgarage finder du et bredt sortiment af grøntsagsfrø, blandt andet frø fra italienske Franchi Sementi. Der er også økologiske frø at finde.

Impecta
Hos Impecta finder du over 2000 sorter, både de almindelige og de mere specielle. Der er et bredt udvalgt af stauder, krydderurter, lægeplanter, grøntsager, eksotiske, buske, træer og også en del økologiske frø.

Jyllands Frøhandel
Jyllands Frøhandel fører et bredt sortiment med over 1000 frøsorter herunder stauder, enårige, grøntsagsfrø, engblandinger, og vinterafgrøder. 

Kerneliv
Hos Kerneliv finder du et bredt sortiment med blandt andet gøntsager, sommerblomster, stauder, buske, og træer. De fører også et udvalg af økologiske frø (grøntsager og krydderurter). 

Nelson Garden
Hos Nelson Garden finder du et stort sortiment af frø fra egen frøkollektion. De sælger både frø til grøntsager og sommerblomster.

Naturengen

Hos Naturengen kan du finde vilde og hjemmehørende blomsterfrø. 

Solsikken
Solsikken har et bredt udvalg af økologiske og biodynamiske frø inden for grøntsager, krydderurter, lægeurter og blomster.

Spirekassen
Hos Spirekassen finder du et bredt sortiment af blomster-, krydderurte- og grøntsagsfrø. De sælger også temakasser. 

Susannes Blomster Cafe
Hos Susannes Blomster Cafe kan du finde kvalitetsfrø af sommerblomster og stauder. 

TagTomat
Hos TagTomat finder du egen kollektion af økologiske frø. Der er både frø inden for grøntsager, krydderurter, mikrogrønt og blomsterblandinger. 

The Plantexplorer
The Plantexplorer fører et bredt sortiment af grøntsagsfrø. Her finder du et særlig stort udvalg af bønnesorter, græskar og basilikum. 

Thisted Frø
Thisted Frø er forhandler af Weibulls frøkollektion. 

Tiny Gardens
Hos Tiny Gardens finder du økologiske frø til dyrkning af mikrogrønt.

Tomatdatabasen
Tomatdatabasen fører et bredt sortiment af tomat- og chilifrø.

Trifolium frø
Trifolium er fForhandler af Weibulls frøkollektion. 

Tropica-Scandi
Hos Tropica Scandi kan du finde frø af eksotiske planter

Urtegartneriet
Urtegartneriet førerer økologiske og biodynamiske frø af lægeplanter, grøntsagsfrø, krydderurtefrø, blomsterfrø og frø til grøngødning.

Vild med frø
Hos Vild med frø kan du finde frø af sommerblomster, stauder og hjemmehørende arter.

Wildflowers
Hos Wildflowers Frø forhandles frø af sommerblomster, der egner sig til buketter.  

Økologiens have
Hos Økologiens Have finder du et bredt sortiment af økologiske frø primært fra Bingeheimer Saatgut.

Sverige

Runåbergs Fröer
Hos Runåbergs Fröer forhandles økologiske frø. Her finder du blandt andet frø af grøntsager, blomster (enårige og flerårige) og krydderurter.

Wexthuset
Wexthuset fører et bredt sortiment med over 2200 frø af blomster, grøntsager, krydderurter - der er også udvalgte økologiske frø. 

Holland

Dutch Garden Seeds
Hos Dutch Garden Seeds finder du et bredt sortiment af frø. Her forhandles blandt andet mange tomat- og bønnesorter og økologiske frø. 

Natural Bulbs
Natural Bulbs fører et mindre udvalg af økologiske frø – grøntsager og blomster.

Samen Maier
Hos Samen Maier finder du økologiske frø af blomster, grøntsager og krydderurter.

Sluis Garden
Sluis Graden forhandler grøntsagsfrø – også en del økologiske.

Jansen Zaden
Hos Jansen Zaden finder du et bredt sortiment af frø af grøntsager og blomster. De har blandt andet et stort udvalg af græskarsorter. 

Vreeken’s Zaden
Vreeken's Zaden fører et bredt sortiment af frugt, grøntsager, sommerblomster, stauder, krydderurter, træer og buske.

Tyskland

Bingenheimer Saatgut
Hos Bingenheimer Saatgut finder du et bredt sortiment af økologiske og biodynamiske grøntsagssorter samt krydderurter og blomster. 

Culinaris
Culinaris forhandler økologiske frø af grøntsager, blomster og krydderurter, og de har især fokus på tomater.

Jelitto 
Hos Jelitto finder du et bredt sortiment af staudefrø. De har også frø af sommerblomster. 

Magic Garden Seeds
Magic Garden Seeds sælger specielle og sjældne planter og gamle glemte arvesorter fra hele verden.

Samenhaus
Hos Samenhaus finder du forskellige frø af blomster, grøntsager, vilde blomster, græsser, eksotiske planter. 

Schweiz

Sativa
Sativa forhandler et bredt sortiment af økologiske frø af grøntsager, lægeplanter samt sjældne og gamle sorter. Du finder også et mindre sortiment af blomster.

Polen

GardenSeedsMarket
GardenSeedMarket har et bredt sortiment af grøntsagsfrø, mikrogrønt, blomster, buske, træer, stauder og krydderurter. Du finder også et udvalg af økologiske frø. 

Østrig

Bloomling
Hos Blooming finder du et bredt sortiment af blomster- og grøntsagsfrø og også sjældne arter.  

Frø fra Storbritannien

Efter at Storbritannien er trådt ud af EU, er der kommet nye regler for import af planter og plantedele, herunder frø.

Storbritannien betragtes nu som nu som et tredjeverdensland, og det har stor indflydelse på vores import af frø og planter. 

EU har fælles importregler. Alle planter, der kommer ind over grænserne til EU skal overholde de samme krav uanset hvilket EU-land, de kommer til, så importerede planter fra tredjelande overholder en række krav til plantesundhed. 
Alle planter, plantedele og frø, der importeres til EU, skal ledsages af et plantesundhedscertifikat. Dette gælder nu også for import fra Storbritannien, efter at de ikke længere er en del af EU. Sundhedscertifikatet udstedes af myndighederne i det land, som varen eksporteres fra. Et sådant certifikat koster penge at få lavet og vil næppe kunne betale sig for den private haveejer, som køber relativt små mængder. 

De nye regler har betydet, at størstedelen af de engelske frøfirmaer har stoppet deres salg uden for Storbritannien, fordi omkostningerne bliver for store.

 

Læs mere