Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Plant nåletræer i september

September er en god periode at plante nåletræer i. Så kan de nå at få godt gang i rødderne, inden vinteren banker på.

De fleste steder i landet, er jorden fugtig nu. Alligevel er det klogt at vande i hullet, når du planter. Får vi en varm tør periode i løbet af efteråret, er det godt med endnu en tår vand til nyplantede nåletræer, især hvis de skal gro i let, sandet jord.

Nåletræer er det grønne indslag i haven om vinteren, og de er meget fuglevenlige. Mange småfugle bygger rede i nåletræerne, og de er gode som skjulested, når der er rovfugle i nærheden.

Nåletræer i nutidens haver behøver ikke være store gran og fyr, som tit ses i gamle haver, hvor er meget dominerende. Der er mange sorter af cypresser, enebær, taks og tuja som vokser langsomt og dermed passer i de mindre haver.

Placer nåletræerne i haven, så de kan ses indefra om vinteren. Bare et par enkelte nåletræer de rigtige steder, giver haven farve og indhold i den bladløse tid.

Enebær skal stå i sol. Cypresser og tuja trives bedst i sol men tåler også let skygge. Taks kan vokse både i sol og skygge.