Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Video: Sådan planter du nyt i haven

Alt, der plantes i september, får en god start. Se, hvordan du gør på videoen.

Det er nemt at plante nyt, men brug alligevel tid til at tænke over, hvor du planter. Det gælder især træer og større buske. Find ud af, hvor stor planten bliver i udvokset stand, og sørg for, at der er god plads til, at den kan udvikle sig ordentligt til alle sider.

Du kan godt flytte et træ, hvis du senere fortryder placeringen, men det er et meget tungt arbejde, når der er gået mere end et par år. Og uanset hvor nænsomt du gør det, vil en flytning altid sætte træet tilbage i udviklingen.

Tænk også på, om placeringen er rigtig i forhold til de vækstkrav, planten har, altså at de stauder, der for eksempel plantes under bøgetræet, rent faktisk trives i tør skygge.

Sørg for, at roden er gennemfugtig, at rødderne ikke løber rundt i bunden af potten, og at der er dræn i plantehullet. Og sæt planten i samme højde i jorden, som den stod i i potten.