Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Oplev temahave om sunde roser i Valbyparken

Du kan opleve 80 forskellige rosensorter i en nye temahave "Sunde roser giver glæde og liv" i Valbyparken. Haven har fokus på sunde roser, der er nemme at dyrke.

Valbyparken ved København fik i 2016 en ny temahave med titlen ”Sunde roser giver glæde og liv”. 

Roserne i den nye have udgør en rosenafprøvning, hvor forskellige parametre registreres løbende over et par år. Blandt parametrene er blandt andet sundhed, hårdførhed, blomster og duft. 

Alle har mulighed for at besøge haven og få et inspirerende kik ind i rosernes verden. Her i 2017 har roserne været i fuld gang med at vokse til i haven, så det nu er muligt at se, hvordan de forskellige sorter trives efter deres første sæson. 

Èn af roserne i haven er 'Pink Paradise', som i juli stod med meget stærke farver.

I haven er der plantet både buskroser, slyngroser, bunddækkeroser, storblomstret roser, buketroser, patio-rose samt engelske roser. Besøgende kan derfor se eksempler på de forskellige rosentyper. 

Der er roser i alle farver, størrelser og former, og alle havens roser er markeret med navn.

I have er plantet flere forskellige rosentyper.

Rosensorterne i afprøvningen udgør kun et lille udsnit af de mange relevante sorter, der findes på markedet, men kan være med til at give inspiration og viden om roser. 

Se oversigt over rosensorterne i haven her (pdf)

Temahaven ”Sunde roser giver glæde og liv” er støttet af Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter og fra Miljø- og Fødevareministeriets Erhvervsudviklingsordning 2016: "Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne".