Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Klatreplanter til plankeværket

Her får du 5 gode bud på planter, der kan gøre plankeværket kønnere.

Rosen 'Westerland' pynter foran hegnet. Foto: Nina Ewald

Klatrerose, Rosa 'Westerland'. Foto: Nina Ewald

Et nøgent plankeværk bliver så meget kønnere, hvis du planter noget grønt op ad det. Du kan bruge alle mulige slags planter – træer, buske, klatreplanter, stauder og sommerblomster, når blot forholdene passer med planternes vækstkrav.

Det mest oplagte er at plante klatre- og slyngplanter, som hurtigt vil dække hegnet. Her får du 5 gode bud på, hvilke planter du kan vælge til dit hegn.

1. Vedbend

Tilsyneladende en massiv, grøn væg, dækket af stedsegrøn vedbend, Hedera helix. Men indenunder gemmer sig et rionet. En række tamarisktræer, Tamarix, der flugter forkanten, får det til at se ud, som om de er stolper i konstruktionen.

Almindelig vedbend, Hedera helix, er stedsegrøn. Den er fuldt hårdfør og trives i veldrænet jord og sol/halvskygge.

2. Klematis

Klematis og andre klatreplanter får optimale voksevilkår op ad et rionet. Her er det den dejlige ‘Blekitny Aniol’ – nogle kender den også som ‘Blue Angel’. Klematis er fuldt hårdfør, trives i fugtig jord og sol/halvskygge. Løvfældende.

3. Pære og vin

Du kan også klæde hegnet på med spiselige planter, som her et espalieret pæretræ og en vindrue. Det er en fin måde at udnytte pladsen optimalt i en lille have.

4. Klatrehortensia

Her er det klatrehortensia, Hydrangea anomala subsp. petiolaris, der gør plankeværket grønt. De er plantet lige inden for hegnet, og foran plankeværket er anlagt et bed med duftende lavendler. 

Klatrehortensia får hvide blomster og er fuldt hårdfør. Den trives i veldrænet/fugtig jord og sol/halvskygge.

5. Klatrerose