Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Så kæmpeverbena

Helt frem til oktober står kæmpeverbena stadig med sine lillablå blomster svævende, som en sky i bedet.

En af de nemmeste måder at få flere kæmpeverbena, Verbena bonariensis, på er at lade frøene så sig selv. Hvis du gerne vil se de nye planter til næste forår, skal du bare sørge for, at jorden under den store sommerblomst er ren og bar, uden du flytter på jorden. 

Riv blot ukrudstplanter op med fingrene og lad jorden være urørt indtil foråret. Frøene spirer godt, hvis de oplever en vinter, men de tåler ikke at få jord over sig.

Spiringen lader sig ikke gøre i de koldeste egne af landet. Men nær kysterne er klimaet de fleste vintre ikke strengere end, at frøene overvintrer og spirer flot i det tidlige forår.

For at beskytte de små planter mod frost, kan du til den tid grave dem op og plante dem i potter, så de er klar til udplantning i slutningen af maj.

Du kan høste frøene og gemme dem til januar, hvor de skal sås i bakker, uden at de dækkes med jord. Bakkerne stilles udenfor, så de får kulde og spirer, når de tages indendørs i marts eller april. Men de kan godt være lidt svære at få til at lykkes.