Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Dyrk blomster til en glødende sommerbuket

Her får du en guide til, hvilke sommerblomster du skal dyrke, hvis du vil kunne plukke til en smuk og rødglødende buket. Intet er bedre end buketter fra egen have.

Buket af sommerblomster. Foto: Lotte Bjarke

Buket af sommerblomster. Foto: Lotte Bjarke

Med lidt god planlægning og grundige overvejelser kan du sikre dig, at de havebuketter, du drømmer om i foråret, bliver til virkelighed midt på sommeren.

Det er nemt at blive grebet, når planteskolernes farverige frøstativer og ditto billeder på netbutikkernes hjemmesider frister i det tidlige forår. Det lyder kedeligt, men det giver god mening på den lidt længere bane.

Det er jo ikke kun i haven, der skal være plads nok. Mange af sommerblomsterne skal forkultiveres inden døre, og det kan hurtigt give overfyldte vindueskarme og mere pasningsarbejde, end det lige var planen.

Tænk over farver, former og højde

Tænk over farverne og formerne, når du vælger hvilke sommerblomster du vil dyrke. Det er nemt at blive betaget af store, iøjnefaldende blomster, men det er værd at huske på, at en harmonisk buket kræver forskellige slags blomster – nogle store og dominerende, nogle med flotte spir og andre med fine blomsterstande af et mylder af små blomster, der giver buketten lethed.

Farverne er også vigtige. Det kan godt være, at den pink blomst er lækker, men hvis ikke den passer til de gyldne, du ellers vælger, dur den ikke i buketten.

Endelig skal du huske at tjekke, hvor høje planterne bliver, så du er sikker på, at stilkene er lange nok til buketter.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, kan du logge ind og læse artiklen - og få adgang til en mængde spændende havestof. Du logger ind ved at trykke på "log ind her" i bunden af denne kasse.     Dygtige skribenter og fotografer laver materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de.     𝘏𝘢𝘷𝘦𝘨𝘭æ𝘥𝘦 - 𝘰𝘮𝘵𝘢𝘯𝘬𝘦 - 𝘧æ𝘭𝘭𝘦𝘴𝘴𝘬𝘢𝘣 - 𝘵𝘳𝘰𝘷ær𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥
Få Danmarks bedste havemagasin Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her