Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Video: 7 nemme stauder

Haveselskabets fagredaktør Louise Møller anbefaler her syv nemme stauder, du får succes med i haven.

Bølgekronet storkenæb, Geranuum phaeum 'Samobor'.

Bølgekronet storkenæb, Geranuum phaeum 'Samobor'. Foto: Marianne Folling

Et smukt staudebed er en pryd i enhver have. Men det kan også give anledning til frustrationer, når stauderne ikke arter sig, som man havde håbet. Det kan være, de bliver ramt af meldug eller andre sygdomme, eller at de simpelthen ikke er stærke nok til at overleve de våde danske vintre. Andre stauder giver problemer, fordi de vokser i højden, men ikke er stærke nok til at holde sig selv oppe i blæst og regn. Derfor kræver de opbinding, hvis de ikke skal vælte henover de andre stauder.

Mange problemer kan undgås ved at vælge de rigtige stauder og gå efter nemme, robuste stauder, der i reglen arter sig uden problemer i det danske klima. Vores fagredaktør Louise anbefaler her syv nemme stauder, som kan gøre dit liv som staudegartner lidt lettere.