Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Norddjurs kreds er en lokal kreds under Haveselskabet, Himmerland og Djursland afdeling. Kredsen blev dannet den 1. juni 2007 af Østdjurs Havekreds og størstedelen af medlemmerne i den opløste Auning Havekreds. Som navnet siger, er kredsen hjemmehørende i Norddjurs kommune, og kredsens medlemmer dækker postnumrene 8444 Balle, 8500 Grenaa, 8570 Trustrup, 8585 Glesborg, 8586 Ørum Djurs, 8592 Anholt, 8950 Ørsted, 8961 Allingåbro og 8963 Auning. 

Vores geografiske område dækker alt fra den forblæste sommerhushave, til landbohaven og byhaven. Vi er ca. 200 medlemmer - en sammensat skare af erfarne såvel som nye havefolk, der alle har det til fælles, at vi interesserer os for havedyrkning på alle mulige niveauer. Det handler således ikke om, hvor havekyndig man er. Det er lysten og interessen, der er det bærende element i vores forening, og glæden ved at se tingene gro.

Da kredsen dækker et pænt stort geografisk område, forsøger vi at afholde vores arrangementer forskellige steder, så hele kredsen bliver tilgodeset i forhold til transport. 

Du kan læse om vores arrangementer her på hjemmesiden og i "Det sker", som findes i medlemsbladet Haven. Alle arrangementer er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer. Dog vil der ofte være en lidt højere pris for ikke-medlemmer.

I kredsen er vi meget glade for nye medlemmer, der ønsker at bidrage til kredsens fortsatte udvikling med gode ideer og en aktiv indsats. Husk, at kun ved en aktiv indsats kan vi fastholde en blomstrende forening til glæde for os alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Norddjurs kredsen og til at se dig til vores arrangementer.