Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Københavns afdeling er en afdeling i Haveselskabet.

Københavns afdeling dækker det Storkøbenhavnske område fra Rudersdal kommune i nord til Ishøj i syd. Dog dækker afdelingen ikke Frederiksberg som er en selvstændig afdeling. Københavns afdelingen har omkring 3.800 medlemmer.

Afdelingen arrangerer mange arrangementer i årets løb, og blandt vores største arrangementer er de årlige plantemarkeder. Forårsplantemarkedet er i april og efterårsplantemarkedet afholdes i september måned. 

 

Bliv aktiv i Haveselskabet

I Københavns afdeling er vi en bestyrelse bestående af medlemmer og suppleanter, som hvert år planlægger og gennemfører flere spændende arrangementer omkring havelivet.

Hvis du kunne tænke dig at være med, kan du stille op til bestyrelsen på årets generalforsamling, men du kan også melde dig som frivillig hjælper. Vi har altid brug for ekstra hænder som gerne vil hjælpe med at få vores aktiviteter gennemført. Brug gerne menu punktet 'Kontakt' og skriv til os, hvis du har interesse i at være med. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Havegrupper

Vil du være med i en havegruppe?

Vi ved, at mange af jer allerede deler jeres haveglæde med andre i en havegruppe. Vi håber, at endnu flere har lyst til at være med. En havegruppe er typisk 8-10 haveejere, der besøger hinandens haver, snakker have, planter, nye planer og meget andet havesnak. Kaffe og kage er også ganske udbredt. Nogle havegrupper tager på ture sammen, andre bytter frø og alflæggere, det er helt op til den enkelte gruppe.

Den 22. februar 2022 afholdt vi den første speeddating for havegrupper og det viste sig, at flere grupper i Københavns området gerne vil have ekstra medlemmer.
Du kan læse om grupperne her, og kontakte én du gerne vil være med i:

København (Nordvest, Østerbro, Vesterbro, Sydhavnen, Amager):

Vi er 8 medlemmer, og vil gerne være 3-4 mere. Vi har altaner, kolonihaver og villahaver. Vi mødes ca. hver 6. uge og kigger på hinandens haver, udveksler viden om haver, arrangementer, tips og tricks. Vi drikker kaffe og spiser kage. Kontaktperson: Lina Ulkjær 30 26 74 17.

Herlev, Farum, Smørum:

Vi er en nystartet gruppe med 5, og vi vil gerne have 3-4 nye medlemmer. Vi har villahaver og bofælleskabsnyttehave. Kontakt Lærke på 20 86 28 71 eller Lene Lynge på 26 73 55 48

Ballerup, Herlev, Værløse, Virum og Hareskov:

Vi er 7 medlemmer, en del af os er startet helt forfra med en total omlægning af haven, så det fylder en del i vores gruppe. Vi vil gerne have 2 nye medlemmer. Vi er fra midt i 30-erne til 60 +, og vores haveinteresser er lidt af det hele. Vi mødes søndage kl. 10-12. Kontakt Birgitte Borgensgaard på 29 76 70 86.

Minihaver:

Nystartet gruppe, der fokuserer på at dyrke små arealer, det være sig altaner, terrasser, gårdhaver eller indendørs. Det handler om dyrkning af fødevarer, blomster og prydplanter i styrede og intensive processer. Minihaver stiller store krav om viden og praktiske færdigheder. Formålet med gruppen er derfor erfaringsudveksling, gensidig hjælp, studieture ect.

Kontaktperson: Jesper Jørgensen, 60 77 80 19.

Hvidovre og Brøndby:

Vi er en relativt nystartet gruppe på 5, der gerne vil have 2-4 nye medlemmer. Vi har villahaver i varierende størrelse, og fælles for os er at vi bruger meget tid i vores haver, hos nogle giver det en sirlig have, hos andre stor frodighed. Vi vil gerne have medlemmer i lokalområdet, så vi kan cykle rundt. Kontaktperson: Birgit og Tage på 41 41 63 54.

Gentofte, Søborg, Bagsværd, Lyngby, Virum:

Vi er 8 kvinder, der griner, hygger og snakker have. Vi har plads til 1-3 nye medlemmer. Vi har alle villahaver med forskellige interesser. Vi bytter frø og studer og tager på udflugter sammen. Vi kan også agere havekonsulenter for hinanden. Vi mødes søndag formiddag og nogle onsdag aftener midt i sæsonen. Kontaktperson: Anne Marie Christensen 25 41 32 43