Gå til hovedindhold
Medlemsfordel

Magasinet HAVEN

HAVEN er Danmarks bedste havemagasin til dig, der elsker din have - uanset om du er ny i haven eller en garvet havedyrker med mange års erfaring. 

HAVEN udgives af Haveselskabet og bliver til i et tæt samarbejde mellem haveskribenter og de dygtigste fagfolk, så kvaliteten er i top. Magasinet fås ikke i løssalg i butikkerne.

I den nyeste udgave af magasinet kan du se forvandlingen af en gårdsplad til en blomstrende grushave, få inspiration til at bruge sten i havens design og besøge fire smukke haver, der er pyntet op til jul. I magasinet kan du også blive inspireret tjl årets juledekoration med materialer fra naturen, læse om kvæsurt, der både er en nem og robust staude samt få gode idéer til, hvad du kan gøre i din have i november og december. Selvfølgelig har vi også en masse haveglæde, tips og råd til dig og din have.

Dét og meget mere får du i det nyeste nummer af magasinet HAVEN. 

Smagsprøve på Haven

HAVEN giver dig masser af inspiration, viden og nyttige tips. Du får reportager fra dejlige haver, artikler om planter og deres brug, nye tendenser og ideer og gode råd til månedens aktuelle opgaver i haven plus meget, meget mere.

Se en smagsprøve på HAVEN her

Andre medlemsfordele i Haveselskabet

Når du abonnerer på magasinet HAVEN, bliver du samtidig medlem af Haveselskabet og får mange andre medlemsfordele fx gratis rådgivning og gode medlemstilbud. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven.