Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Haveselskabets Kolonihaver

Som medlem kan du blive skrevet på venteliste til en af de 83 kolonihaver, som Haveselskabet råder over på Frederiksberg.

Haveselskabet har 83 kolonihaver

Kolonihaverne ligger mellem Frederiksberg Have og Haveselskabets have. Som medlem af Haveselskabet har du mulighed for at blive skrevet på venteliste til en af haverne. Obs! Da der kun er få haver, er ventelisten lang og det tager mange år at få en have.

Sådan kommer du på venteliste

Hvis du ønsker at blive skrevet på ventelisten, kan du kontakte:

Kirsten Worsaae Nygård, Haveselskabet, telefon 45 27 11 17, email: kwn@haveselskabet.dk.

Kontakt også bestyrelsen for medlemshaverne på mailen: dkdhmedlemshaverne@gmail.com

Det koster 1.000 kr. at blive skrevet på ventelisten. Beløbet dækker omkostninger til administration af ventelisten. Når du indgår en lejeaftale, eller hvis du ikke længere ønsker at være opført på ventelisten, tilbagebetales halvdelen af det indbetalte beløb.

Læs mere

Vær opmærksom på:

Du vil blive slettet fra ventelisten, hvis du ikke indbetaler ventelistegebyret eller stopper dit medlemsskab af Haveselskabet. Husk derfor, at melde eventuel flytning til Haveselskabet, der administrerer ventelisten.

Når du bliver tilbudt en kolonihave, skal du indenfor 2 uger acceptere tilbuddet, ellers går det videre til den næste på ventelisten, og du mister som udgangspunkt din anciennitet på ventelisten.

Hvis et medlem, der står på ventelisten, afgår ved døden, kan en efterlevende ægtefælle overtage afdødes plads på ventelisten. Det samme gælder en person, som det afdøde medlem har levet i et ægteskabslignende forhold med, forudsat at samlivet består ved dødsfaldet og kan dokumenteres.

Se den aktuelle venteliste her

 

Besøg medlemshavernes hjemmeside

Her kan du læse meget mere om medlemshaverne på Frederiksberg. 

Medlemshaverne