Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Smuk skærehave

Inspiration, glæde og spændende artikler til dig der elsker skærehave

En dedikation til høst af blomster 

Skærehaven er ikke ukendt, den er et gammelt element i den danske havetradition. Men som altid mødes fornyelse og tradition i haven, der til alle tider har været leverandør af blomster til buketter. En skærehave er at dedikere et særligt område af haven til målrettet dyrkning af blomster til at høste af, ganske som der høstes grøntsager i køkkenhaven.

Det er ikke svært at komme i gang med at realisere drømmen om skærehaven. Her er der nemlig ingen regler for hverken udseende, indhold eller omfang. Det er kort sagt dig, der bestemmer, og du kan selvfølgelig begynde med at udvælge et ganske lille areal til formålet, vælge de nemmeste blomster og så udvide projektet i takt med, at du får mod på mere. Præcis sådan går det som regel.

Det er berusende at dyrke sommerblomster. At kunne pynte sin mad og velsigne sig selv og andre med smukke buketter hele sommeren og ind i efteråret er en gave.

I skærehaven kan du dyrke præcis de blomster, du bedst kan lide i de farver, du holder allermest af. Og du kan forsyne dig selv og dine heldige omgivelser med fine, friske blomster hele sommeren.

Kom med på besøg i en af Danmarks smukkeste private skærehaver

Kom med på besøg i Jeannett Fruergaards fantastiske skærehave. Du får otte gode bud på blomster til buketter fra haven. Skærehaven kan nemt suppleres med stauder og smukke græsser, som kun giver endnu mere dynamik i de buketter du kan binde. I artiklen får du også et ekstra tillæg til magasinet HAVEN fra 2018, hvor du kan få et indblik i de græsser og stauder som Jeannett dyrker i sin have, og som hun bruger i sine buketter. Du får også en bedplan fra Jeannetts skønne staude bede med græsser. 

Kom med på besøg

Blomsterbønder

Dyrker du ikke selv skærehave, men er vild med at plukke smukke buketter, så finder du her en liste over de mange skønne blomsterbønder vi har rundt i hele landet. Gå på opdagelse og tag ud og besøg din nærmeste blomsterbonde.

Kender du din lokale blomsterbonde?

Gør din skærehavedrøm til virkelighed

Drømmen om en skærehave, hvor der kan høstes blomster til en herlig strøm af skønne havebuketter hele sommeren, er ikke så svær at gøre til virkelighed. 

Læs hvordan her