Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om Haveselskabet Struer Afdeling

Haveselskabet Struer Afdeling er en meget aktiv kreds under Haveselskabet. Vi prøver at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for vore haveinteresserede medlemmer. Læs mere.

Vi tilbyder kurser, møder og foredrag med faguddannede konsulenter.
Vi arrangerer besøg i spændende haver i Struer og omegn, samt udflugter og rejser til haver i  såvel Danmark, som vore nabolande.
Vi afholder hvert år i maj Danmarks flotteste plantemarked på Gimsinghoved.
Vi afprøver til stadighed nye ideer og muligheder for at tilgodese vore mange medlemmers interesser og forventninger.
Vi er ca. 300 medlemmer i Haveselskabet Struer Afdeling og vi satser på flere.

I fremtiden vil den øgede fritid sikkert betyde, at endnu flere får øjnene op for den tilfredsstillelse der er ved, at få planter til at gro, at få haven til at fungere, således at jorden uden for vinduerne bliver smuk og frodig, som man ønsker.

Haveselskabets medlemsblad HAVEN giver gode forslag og ideer til, hvordan du kan indrette din have, så den bliver til større glæde og mindre besvær. Her kan man f.eks. læse om sundhed i urtehaven, hyggelige terrasser, udekøkkener og om blomsterbedes farvekombinationer

Og om bunddække og beskæring. I hvert nummer er der dejlige billedserier fra nogle af de bedste haver herhjemme og i udlandet. Som medlem, kan man gratis ringe til vore konsulenter og få gode råd , hvis man har problemer i sin have.

Men i Haveselskabet Struer Afdeling arbejder vi videre med ideerne.
Vi laver løbende undersøgelser, så vi er sikre på at dække vore medlemmers ønsker og behov,
og vi informerer løbende om alt det nye, der sker i og omkring haven.

Ud over disse mange tilbud til medlemmerne arbejder Haveselskabet Struer Afdeling med at udbygge og forskønne haven ved Gimsinghoved. Medlemmer fra Havekredsens bestyrelse udgør en del af haveudvalget på Gimsinghoved, hvor man planlægger kommende års investeringer i haven.

Frivillige medlemmer af Haveselskabet Struer Afdeling sørger for vedligeholdelse af haven fra marts til oktober.