Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Danmarks Radio har fokus på den vilde natur!

Det sker blandt andet, når Frank Erichsen (Bonderøven) i den nye programserie ’Giv os naturen tilbage’ inspirerer til, hvordan små ændringer kan gøre en forskel for biodiversiteten.

I programserien ’Giv os naturen tilbage’ følger man Hjørring Kommunes ambitioner om at genskabe den vilde natur. Målet er give plads til en mangfoldighed af planter, hvor sommerfugle, bier og andre insekter får optimale levevilkår. Det gælder både parker, grøftekanter, rundkørsler, græsplæner og mange andre grønne områder i kommunen.

Se en forsmag på serien her.

Frank Erichsen, har som passioneret naturelsker forladt Kastaniegården for at bidrage med egne ideer og tanker, når Hjørring kommune ihærdigt forsøger at inspirere helt almindelige familier, erhvervsliv og landbrug til i fællesskab at give naturen optimale vilkår.

Programserien viser, hvordan få og enkle ændringer og en smule anderledes tænkning kan bidrage til at skabe optimale levevilkår for biodiversiteten, insekterne og i det hele taget naturen omkring os.

’Giv os naturen tilbage’ har premiere den 16. september klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

Udover denne programserie byder DR i efteråret på indhold på tværs af tv, radio og dr.dk med fokus på den vilde natur. For eksempel inspirationsvideoerne ’Vilde haver’, som kommer fra slutningen af september på DRTV med konkrete ideer og forslag til, hvad man selv kan gøre for at udvikle insektlivet i haven eller altankassen.

Radioens P1 stiller skarpt på naturen med ’Vildt naturligt’ og ’Naturen kalder’. På P3 har ’Curlingklubben’ været på naturtur, og på P4 er der flere initiativer, som skal inspirere lytterne til at opleve deres lokale natur.

Læs mere om Hjørring kommunes fantastiske initiativ og husk på, at du også kan gøre en positiv forskel i din have. 

En del af Haveselskabets vision er at: 'inspirere til større mangfoldighed i Danmarks haver', og derfor er det helt naturligt for os at bakke op om Hjørring Kommunes initiativ samt opfordre alle medlemmer og andre haveinteresserede til at se ovenstående programserie.

God fornøjelse!