Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Struer Havekreds er en meget aktiv kreds under Haveselskabet. Vi prøver at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for vore haveinteresserede medlemmer. 

Vi tilbyder kurser, møder og foredrag med faguddannede konsulenter.
Vi arrangerer besøg i spændende haver i Struer og omegn, samt udflugter og rejser til haver i  såvel Danmark, som vore nabolande.
Vi afholder hvert år i maj Danmarks flotteste plantemarked på Gimsinghoved.
Vi afprøver til stadighed nye ideer og muligheder for at tilgodese vore mange medlemmers interesser og forventninger.
Vi er ca. 300 medlemmer i Struer Havekreds og vi satser på flere.

I fremtiden vil den øgede fritid sikkert betyde, at endnu flere får øjnene op for den tilfredsstillelse der er ved, at få planter til at gro, at få haven til at fungere, således at jorden uden for vinduerne bliver smuk og frodig, som man ønsker.

Haveselskabets medlemsblad HAVEN giver gode forslag og ideer til, hvordan du kan indrette din have, så den bliver til større glæde og mindre besvær. Her kan man f.eks. læse om sundhed i urtehaven, hyggelige terrasser, udekøkkener og om blomsterbedes farvekombinationer

Og om bunddække og beskæring. I hvert nummer er der dejlige billedserier fra nogle af de bedste haver herhjemme og i udlandet. Som medlem, kan man gratis ringe til vore konsulenter og få gode råd , hvis man har problemer i sin have.

Men i Struer Havekreds arbejder vi videre med ideerne.
Vi laver løbende undersøgelser, så vi er sikre på at dække vore medlemmers ønsker og behov,
og vi informerer løbende om alt det nye, der sker i og omkring haven.

Ud over disse mange tilbud til medlemmerne arbejder Struer Havekreds med at udbygge og forskønne haven ved Gimsinghoved. Medlemmer fra Havekredsens bestyrelse udgør en del af haveudvalget på Gimsinghoved, hvor man planlægger kommende års investeringer i haven.

Frivillige medlemmer af Struer Havekreds sørger for vedligeholdelse af haven fra marts til oktober.

 

Bliv aktiv

Her i Struer har vi en aktiv bestyrelse og vi vil så gerne dele aktiviteterne med øvrige medlemmer

Nordvestjylland Kreds Struer er en forening med mange glade frivillige, som deler den gave det er, at "Have en Have".

Vi kan altid bruge en hjælpende hånd - så der er også plads til dig. Du kan være med uanset hvor meget, eller hvor lidt, du ønsker at byde ind med. Har du lyst til at hjælpe ved vores Plantemarked på Gimsinghoved i maj eller til Sansefestivallen i august?

Har du et ønske til et arrangement eller en aktivitet, hører vi også gerne fra dig. Du er altid velkommen til at bringe os dine ønsker og ideer, så vi i fællesskab kan skabe en forening med endnu mere spændende aktiviteter for vores medlemmer.

Har du lyst til at åbne din have for besøgende?. Det er ikke en belastning, men en fornøjelse, og bestyrelsen er der til at hjælpe med det. Når man har en fælles interesse er der altid noget at snakke om.

Måske har du selv lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, enten som suppleant, eller som menigt bestyrelsesmedlem. Arbejdet i bestyrelsen er inspirerende og udviklende, og stemningen god og venskabelig. Det er spændende at have indflydelse og det er en glæde at yde en indsats, som også andre har fornøjelse og nytte af. 

På forsiden finder du et menupunkt, som hedder "Kontakt" og hvor du nemt kan sende os en besked.

Vi glæder os til at høre fra dig.