Gå til hovedindhold
Frodig køkkenhave. Foto: Niels Ole Dam.
Frodig køkkenhave. Foto: Niels Ole Dam.
Artikel - Sådan gør du

Sådan gøder du køkkenhaven

Afgrøderne bliver større, flottere og sundere, hvis man gøder, så enkelt er det. Men med hvad og hvor meget skal man gøde de forskellige planterne i køkkenhaven? 
Redigeret af Gusta Clasen. Med bidrag fra Bente Mortensen og Frank Kirkegaard. - 
tor. 2. Mar. kl 17:04

Struttende, sunde salater, kål og gulerødder er drømmen for enhver køkkenhaveejer, og hvis jorden er frugtbar, kan man godt få et pænt udbytte uden at gøde i nogle år. 

Men i en køkkenhave fjerner man hvert år næringsstoffer fra jorden, når man høster grøntsagerne, og efterhånden vil der blive mangel på de vigtige næringsstoffer. 

Det betyder, at planterne vil gro dårligere, og udbyttet blive ringere. Derfor er der brug...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.

Få magasinet HAVEN i oktober

Stort tema om vindyrkning i danske haver. Få 5 numre af HAVEN . Kun 345 kr.