Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Formålet med vores havekreds er at fremme interessen, forståelsen og mulighederne for en alsidig anvendelse af jorden i vore haver, samt skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Ribe havekreds:

Formålet med vores havekreds er at fremme interessen, forståelsen og mulighederne for en alsidig anvendelse af jorden i vore haver, samt skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.
Vi er ca. 170 medlemmer i havekredsen.

Medlemmernes interesse og erfaringer med "Have og Planter" er meget alsidig og varieret. Nogle er erfarne, andre er begyndere, nogle bruger gerne megen tid på havesysler, andre vil gerne have inspiration til at få den "Nemme Have".

Alle er velkomne uanset erfaring og hvilken type have og planter man er interesseret i.

Ribe havekreds står for flere forskellige arrangementer. Vi forsøger at lave et alsidigt udbud af arrangementer til glæde for alle igennem året.

Arrangementerne kan være:

  • Generalforsamling med haverelaterede foredrag
  • Foredrag om haverelaterede emner
  • Blomsterdekoratører som inspirerer til julens eller påskens dekorationer.
  • Havebesøg og åbne haver.
  • Besøg på planteskoler.
  • Workshops efter tidens trend eller forslag fra medlemmerne.
  • Efterårsmarked med salg af planter og andre haverelaterede emner.


Ribe havekreds udgiver årligt et program som sendes til alle medlemmer, desuden er vi på  internettet og Facebook. Vi har et godt socialt samvær ved vores arrangemneter uanset alder.

Du er velkommen til at deltage i vores arrangementer, selv om du ikke er medlem, - måske det er noget for dig at blive medlem.

Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet og er hjemmehørende i Esbjerg  kommune.