Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nyvang's Haver

Nyvang's Haver er en 6.200m2 stor, smuk have på landet med mange spændende haverum og fuld af overraskelser.

  • Mad må medbringes
    Læs mere

Nyvang’s Haver er fuld af overraskelser.

Haven er 6.200m2 og anlagt med en stor plæne, hvorfra der skyder bløde, kurvede ”øer” op med stenbede, staudebede, rosenbede og surbundsbede og hyggelige, skjulte have-rum med forskellig stemning og stil. Haven skæres diagonalt igennem af en grøn kile med en kirsebærallé og udsigt til enge med græssende heste. Der er mange spændende detaljer, fokuspunkter og ideer.

Oplev mere end 12 små, smukke haver i haven: Urtehaven, Bedstemorhaven, Skyggehaven, Gårdhaven, Den romerske have, Den ”japandanske” have, Måneskinshaven, Drømmehaven, Dasehaven, Dufthaven, Frugt- og Picnichaven, Granithaven og et victoriansk væksthus, en stor sø, en lille skov med hassellund, blomstereng, stengærde, pilemark, ringriderbane med tilskuerpladser, en 12-huls krolf-bane og voliere med høns og kanariefugle.

Gratis entré i forbindelse med havefestival den 10.-11. juni 2023

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Nyvangsvej 10 Dragør 2791 - | Åben i Google Maps