Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Rhododendronhaven i Nødebo

Grunden er på 1724 m2. Haven er afvekslende med hovedvægt på rhododendron i mange sorter og sjældne træer.

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere

Grunden er på 1724 m2. Haven er afvekslende med hovedvægten på rhododendron i mange sorter og størrelser, dog uden at det er en samlerhave.
Der er ikke ret meget græsplæne, men mange græsser og mange snoede gange med ølandsfliser eller flis, så udsigten skifter meget hurtigt, når man går rundt i haven. Der er ca. 200 m2 ølandsfliser på terrasser og gange.
Der er en mindre sø bagerst i haven og 3 små vandpartier rundt omkring i haven, det ene med et vandløb med nogle kaskader.
Der er en del sjældne træer, bl.a. mange japanske ahorn, et stort ambratræ, en meget stor og imponerende stjernemagnolie (desværre afblomstret i åbningstiden) en blomsterkornel (cornus florida), fire kanelbarkløn (acer griseum), deraf en stor, ca. 5 meter høj, og tre små selvsåede. Endelig en kæmpestor vandgran med en imponerende stamme
En lille, japansk inpireret have forbinder den sydlige og nordlige del af haven.
Stauderne er placeret lidt tilfældigt for at opnå et naturligt indtryk.
Roser er der ikke ret mange af i selve haven, da de ikke rigtig passer ind i stilen. De fleste roser findes i krukker på terrassen, som er lagt i ølandsfliser.

Der er åbent 24., 25. og 26. maj, (men ikke den 23. maj) ,alle dage fra 12:00 til 18:00, evt. efter aftale i uge 18 og 19. Dette er den bedste tid at se vores rhododendron og alle de friske stauder og bunddækkere.
Der er lidt plantesalg af hjertetræer samt den fine og smukke, men sjældne bregne, venushår (adiantum venustum), som er et super bunddække.
Ledsaget rundgang er mulig, hvis det ønskes.
Ring, hvis du gerne vil opleve stjernemagnoliaen i blomst, som regel først i maj.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Skovbrynet 16 Fredensborg 3480 - | Åben i Google Maps