Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vores lille sommerresidens

En kolonihave i udvikling. Med frugt træer, klatreplanter, roser, klematis, blåregn. Pergolaer og små rum i haven.

  • Åben have
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Købte kolonihave i 2016. En kolonihave der har været i udvikling siden. Vi har skabt vores egen lille oase, som vi nyder hvert år fra april til november.
Der er hyggelige terrasser, med siddepladser, og hængekøje. Der er drivhus og en fin køkkenhave, med jordbær, krydderurter, hindbær, brombær, blåbær som kan nydes på turen rundt i haven. Ligeledes er der et pæretræ og æbletræer. Roser, stokroser, rhododendron, bonderoser, pæoner, dahlia og en del stauder er også en fryd for øjet.
Sommeren 2022 gik vi ind for det spiselige i kolonihaven. Et stykke af græsplænen blev omlagt til køkkenhave. Vi plantede ca 40 hjemme avlede tomatplanter, både på friland og i kapillærkasser i drivhuset.
Der blev også høstet, majs, squash, hokkaido, ingefær, ananaskirsebær, kartofler og meget mere.
Kom og se - vi forsætter i 2023 FRA JORD TIL BORD

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Fjordglimt 86 Aalborg 9000 - | Åben i Google Maps