Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vil du være med?

Bliv en del af Havens Venner. Haveselskabets gartnere er på udkig efter flere havevenner til Haven.

Gartnerne i Haveselskabets Have inviterer til at blive en del af et grønt og hyggeligt fællesskab. Som haveven laver man mange forskellige ting, og jo mere erfaring med planter man har, jo mere ansvar får man – det er frihed under ansvar.

En haveven indgår som en del af den grønne vedligeholdelse i haven; der skal klippes, luges, rives, passes roser, plantes krukker til, beskæres buske, passes staudehaven, plantes bede til, skæres græskanter, nusses og hygges om planterne.

Det er muligt at komme som haveven i gartnernes arbejdstid, som er mandag til torsdag fra kl. 8 til 15.15 og fredag fra kl. 8 til 13.15.

Som en del af Havens Venner, hjælper du til med at få Haven til at se langt flottere ud, end den gjorde, før Havens Venner kom. Der bliver luget mere, roserne bliver pudset af, stierne er revet pænere, græskanterne står skarpere, ukrudt imellem fliserne er mindsket noget. Alt i alt et stort løft til det visuelle indtryk i haven - Anja Kelvin, gartner i Haveselskabets have

Plads til smil og latter

Jeg har nydt at være en lille del af haven, at få fingrene ned i jorden og lære stedet at kende på en anden måde end som udenforstående gæst, lære nye vækster at kende og samle ny viden fra de professionelle gartnere, Anja og Jan (Haveselskabets gartnere, red.) - Karin, frivillig i Havens Venner.

 Som en bonus bliver man også en del af et godt, stærkt og socialt fællesskab. Der er gode havesnakke, meningsudvekslinger, ideer og inspiration fra havevenner. Den gode dialog og stemning er tydelig at mærke de dage, havevennerne er i haven. Der er altid plads til smil og latter. 

Meditativt er vist nøgleordet for mig. Min krop er fysisk træt, og min hjerne er i ro, når jeg kommer hjem fra et par timer i haven. Friheden til at styre arbejdstempoet og tid er befriende - Anne-Kirstine, frivillig i Havens Venner.

Særligt er der meget brug for et par handy-folk, der kan male, renovere bænke og andre ting i træ, eller sætte ting op og hive ting ned, save, hamre og bore. Dog er vi glade for alle i Havens venner, og der er altid arbejde at finde og plads til alle

Hvornår er man Havens Ven? 

Det er muligt at komme som haveven i gartnernes arbejdstid, dvs. mandag til torsdag fra kl. 8 til 15.15 og fredag fra kl. 8 til 13.15.

Lyder det som noget for dig? 

Send en mail til gartner, Anja Kelvin på ak@haveselskabet.dk for yderligere information eller tilmelding.