Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Leje af Brøndsal eller Paradehus

Ønsker du at holde bryllup eller reception, fernisering, klassisk koncert eller noget helt andet kunne Brøndsalen eller Paradehuset være de oplagte rammer.

Haveselskabet ejer bygningerne Brøndsalen og Paradehuset beliggende i Haveselskabets kønne have i hjertet af Frederiksberg.  

For at kunne yde en optimal service, har vi indgået et samarbejde med Restaurant Mielcke & Hurtigkarl om servicering og udlejning af begge bygninger for Haveselskabet. Den afdeling af Mielke & Hurtigkarl, der varetager udlejningen hedder: Det Kgl. Danske Haveselskab - lokaler & events.
 
Restaurant Mielcke & Hurtigkarl kan levere alt fra det totale arrangement til udlejning af forskellig service og inventar til et arrangement. Restauranten ligger lige ved siden af Brøndsalen, og det giver nogle store fordele for dem, der arrangerer fester og udstillinger.

Ved leje af Brøndsalen kan man også selv vælge at varetage arrangementet eller indgå samarbejde med andre. Arrangementer i Paradehuset er det kun muligt at arrangerer med leverance fra Mielcke & Hurtigkarl.

Sådan bestiller du Brøndsalen og Paradehuset

Bygningerne bookes via Det Kgl. Danske Haveselskab - lokaler & events på telefon: 38 34 84 36.

Se flere billeder, priser og kontaktinfo her