Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Den rigtige gødning kan være din direkte vej til en pesticidfri have

Alle haveejere drømmer om planter, der sætter masser af blomster og frugt. Og ikke mindst en flot, grøn græsplæne.

Alle haveejere, uanset om de har store eller små haver, og uanset om de har køkkenhave, roser eller sommerblomster, deler den samme havedrøm: Om store køkkenurter, buske og planter, der sætter masser af blomster og frugt, og sommerblomster og roser der blomstrer hele sæsonen. Og ikke mindst en flot, grøn græsplæne.

Sunde og kraftige planter kræver gødning

Hvis drømmen skal gå i opfyldelse, skal der gødning til. Planter har brug for at få tilført næringsstoffer for at blive store og flotte og for bedre at kunne modstå tørke, frost, sygdomme og skadedyr.

- Tilfører man de rigtige næringsstoffer, formuleret af de rette råvarer, i den rigtige mængde og på det rette tidspunkt, bliver planterne nærmest pr. automatik sunde, kraftige og i meget høj grad i stand til selv at udkonkurrere ukrudt og afværge eventuelle angreb fra både skadedyr og svampe forklarer Ove Andersen, der er indehaver af firmaet BioNutria.

Og hvis planten selv bekæmper dem, så er der større sandsynlighed for, at haveejerne kan undgå at sprøjte med midler, der kan påvirke miljøet på en uhensigtsmæssig måde.

BioNutria har gennem flere år med succes leveret gødningsprodukter til golfbaner og til landbruget og sender nu flere af deres gennemprøvede produkter på markedet for private haveejere.

Bliv meget klogere på gødning af plæner og bede i Haveselskabets tema om gødning: https://haveselskabet.dk/goedning

Se resultater i løbet af en time

BioNutrias gødskningssystem sikrer som det eneste på markedet, at planterne får tilført samtlige 17 næringsstoffer, som de har brug for – ovenikøbet i en 100 procent vandopløselig form. Det betyder, at næringsstofferne er umiddelbart tilgængelige for planterne og giver dermed haveejeren de bedste muligheder for at styre både væksten og farven på planterne.

- Det betyder samtidig, at du kan se en synlig effekt meget hurtigt. Når du gøder din græsplæne med BioNutrias plænegødning, kan du normalt se effekten på plænen allerede i løbet af en time, og du bestemmer naturligvis selv, om græsplænen skal vokse hurtigt eller langsomt, og hvor grøn du vil have den, forklarer Ove Andersen.

Kvælstoffet i BioNutrias gødninger er beskyttet mod både udvaskning og fordampning.

BioNutria har gødning til alle havens vækster både hjemmets planter, urte- og frugthaven, drivhuset og græsplænen. Den spredes til alle udendørs planter med den unikke gødningsspreder, der fungerer ved, at gødningen automatisk suges ud af dunken og blandes med vand fra vandhanen i forholdet 1 del gødning til 20 dele vand. Blandingen sikrer, at planterne effektivt og hurtigt optager gødningen gennem både blade og rodnet.

Gødningen, og den unikke måde, den spredes på, giver ikke anledning til gene for hverken dyr, mennesker eller maskiner som f.eks. robotplæneklippere. Eller miljøet for den sags skyld.

Mange haveejere anvender den økologiske gødning, fordi de tror, at den er mere naturlig.

- Det er noget sludder. Planterne tilføres og optager nøjagtig de samme næringsstoffer, grundstoffer, gennem vores gødning, som gennem økologisk gødning. Plantetilgængeligheden af næringsstofferne i økologiske gødninger kan være meget tvivlsom, og planterne kan derfor nemt komme i en mangelsituation. Noget mange haveejere har været ude for, siger Ove Andersen.

plaenepakken bionutria

Denne artikel er sponsoreret og indholdet udtrykker ikke nødvendigvis Haveselskabets holdning.