Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Få en digital havemand

Med en digital havemand slipper du for de sure pligter og får tid til alt det sjove. Læs her om Gardenas digitale løsning, der hjælper dig med pasning af haven, vanding og græsslåning - nemt via mobilen.

Haven er lig med lange lune sommeraftener med grillmad og terrassehygge i familiens og vennernes skød. Den er til fodbold med ungerne, leg i sandkassen og trampolinspring. Og den er natur og egne afgrøder lige uden for døren.

Men, men, men alle de skønne fordele, som haven byder på, følges op af opgaver, som det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Græsset skal slås en gang om ugen i sommerperioden, og planterne skal vandes, og det kan tage både halve og hele timer at nå hele vejen rundt med vandkanden eller slangen hver aften. Løsningen kunne være, at få dig en digital gartner til at hjælpe dig med det, så står haven altid knivskarpt, og du får frigivet tid til alt det sjove havearbejde.

Styr havearbejdet med din telefon
Med Gardena Smart Garden bliver haven passet, mens du sidder ved det veldækkede middagsbord, ligger i din seng og sover, eller sidder på Mallorca og nyder din ferie eller i er gang med lave nyt staudebed. Og ikke alene kan du sidde på feriedestinationen og slappe af, fordi du ved, haven og orangeriet bliver passet derhjemme. Du kan også via din telefon gå ind og følge med i, om robotplæneklipperen er på arbejde lige nu, og om planterne får tilstrækkeligt med vand.

Og der er faktisk tale om lige nøjagtig tilstrækkeligt vand, hverken for lidt eller for meget. Gardenas smart app er nemlig samtidig et planteleksikon, der ved nøjagtig, hvor meget fugtighed den enkelte busk, plante eller blomst har behov for, og med fugtighedsmålerne i jorden, holdes det perfekte niveau konstant.

Den urbane have
Haveliv er ikke bare for villaejere. De senere år er flere og flere blevet optaget af at trække naturen og havelivet ind i byen, og overalt på altaner og tagterrasser dyrker byboer blomster og krydderurter i krukker og på vægge. 

Dem har Gardena også tænkt på. Der er nemlig også mulighed for at få hjælp til at holde liv den urbane have med et simpelt vandingssystem, som kobles på vandhanen i køkkenet eller badeværelset, eller sågar suger vandet op fra en fyldt spand på altanen. Så står den grønne by-oase knivskarpt, også efter en ferie eller en weekendtur.

Have-elektronik af høj tysk kvalitet
Gardena er en traditionsrig tysk virksomhed, der stammer helt tilbage fra 1961, som står for grundighed, innovation og høj kvalitet. Her er holdbarheden i centrum, og det er ikke produkter, der skal bruges og smides væk. Det er produkter, du skal have i mange, mange år, og blandt andet derfor er der udvidet garanti, helt op til 40 år, på de fleste produkter.

Gardena er i dag en del af Husqvarna, der blandt andet leverer havemaskiner og redskaber til professionelle gartnere. Den professionalisme få du naturligvis med i købet, når du anskaffer dig Gardena smart garden-systemet.

Teknikken er ikke en hindring. Systemet købes som et lettilgængeligt samlesæt i dit lokale byggemarked. Der følger både manual og billeder med, som viser, hvordan du kommer i gang. 

Styringen foregår i kontrolenheden, der kobles sammen med dit trådløse netværk inde i huset. Den fungerer som en HUB og kan placeres hvor som helst i haven. Dernæst downloader du app’en til din telefon, opretter en brugerprofil, og så er du i gang. 

Bliv klogere på Bliv meget klogere på Gardenas hjemmeside her: https://www.gardena.com/dk/produkter/smart/

 

VIND med Gardena

Cph Garden præsenteres i samarbejde med Gardena og i den forbindelse udlodder vi en Smart SILENO city 500 robotplæneklipper til en værdi af 9.999.- kr. Mange bliver så glade for deres robotplæneklipper, at den får et navn. Vi har mødt både Jørn og Hr. Madsen. Alt, du skal gøre for at vinde er at skrive, hvad du ville kalde din robotplæneklipper, hvis du var den heldige vinder i en mail til vind@haveselskabet.dk. 

Læs mere om plæneklipperen her: https://www.gardena.com/dk/produkter/plaenepleje/robotplaeneklipper/