Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Skønne sommeroplevelser for havemennesker

3 gode tips til nye oplevelser for havemennesker - og en et par anbefalinger til spændende haver rundt i Danmark

Oplevelser sommeren 2023

Tag en tur til smukke Båstad i Sverige

Hvis sommerferien byder på en tur til Sverige, så smut en tur forbi Norrvikens Trädgård i Båstad. En af de smukkeste haver. Det er en liese for sjælen at besøge haven. Smut forbi væksthuset inden den 24. september og oplev det overdådigt dækkede bord af svenskere Micael Bindefeld. Blomster og dekorationer skiftes hver uge, så man kunne godt fristes til at komme igen flere gange. 

Læs mere her

Hvis du alligevel er i Sverige - så tag også lige et smut forbi smukke Sofiero Slot i Helsingborg

Blomsterfestival i Århus

Tivoli Friheden afholder igen i år Blomsterfestival, hvor haven er pyntet på smukkeste vis. Pariserhjulet giver dig et kik ud over hele Århus - og så er der en mængde sjove installationer med fokus på blomster og haveliv. 

Tag et smut forbi Thorvaldsens Museum i København.

Flora Italica er en sanselig udstilling med fokus på fortidens flere og bæredygtighed. Det kan næsten ikke være mere aktuelt. I 1840 spirede der eng frem omkring museet. Dette fordi skulpturer blev transporteret i hø og frø fra høet gav sig til at vokse og blomstre. Johan Lange har indsamlet de forskellige blomster, fået dem presset og tørret og og disse kan nu opleves. I forbindelse med udstillingen har Tagtomat være med til at genskabe blomsterengen omkring museet. 

Går turen til København, så husk også at besøge Haveselskabets smukke have på Frederiksberg

Altid et besøg værd.

Skal du til Sønderjylland, så smut forbi Universe - det er ikke kun en videnskabspark - det er også en park med smukke haverummet. Læs meget mere lige her Haver i Universe

Geografisk have i Kolding er en oase af planter fra hele verden. En botanisk oase - hvor der er noget at opleve for hele familien. 

For 150 år siden var Haveselskabet med til at stifte det, der i dag er Botanisk Have i Århus  - så et besøg her får også en anbefaling med på vejen. 

Sidste år kårede Haveselskabet i forbindelse med Cph Garden årets haveoplevelse - og den hæder gik helt velfortjent til Haven i Hune - Anne Just's have. Haven er beliggende i Nordjylland. 

Går turen til Fyn

- så smut forbi Humlemagasinet. Ud over at være et museum, så er der flere temahaver, og uagtet årstiden, så er der altid noget smukt at se på. Se mere her. 

 - Egeskov Slot er helt sikkert også et besøg værd. Slot, klatrebae, biler og så en så smuk park. Du kan læse mere om udstillinger og åbningstider her. 

 

Senere på sommeren

Oplevelserne fortsætter også efter sommeren. 

Havefestival i Tivoli i København. Oplev bl.a. chilismagning med dygtige Lene Tvedegaard fra Gartneriet Toftegaard  - og besøg de spændende boder i smukke drivhuse fra Juliana. Gardena er partner på eventen, ganske som de var til CPH Garden.

Blomsterfestival i Odense

Blomsterfestivalens centrale udstilling er på Flakhaven foran Odense Rådhus, som bliver omdannet til én stor, sanselige oplevelseshave skabt i samarbejde med landskabsarkitekten Helle Nebelong, som er specialist i indretningen af sansehaver.