Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

To slags valnøddesnaps

I august kan du plukke de grønne valnødder til julesnapsen, før de bliver for hårde i skallen. Men du kan også lave snaps af de tørrede valnøddeskaller. Få opskriften her.

Opskrift: Snaps med grønne valnødder

  1. Tag 10 grønne valnødder lige fra træet og flæk dem i kvarte med en skarp kniv. Brug handsker, hvis ikke du vil have brune fingre resten af weekenden.
     
  2. Læg valnødderne i et glas og fyld 3,5 dl. Brøndumsnaps eller vodka på. Skru låget fast og stil snapsen væk - gerne i et mørkt skab.
     
  3. Valnøddesnapsen skal trække i tre-fire måneder, så er den klar.
     
  4. Inden du serverer den, filtreres valnødderne fra gennem et kaffefilter, og den mahoniegule snaps fortyndes med Brøndum eller vodka, indtil smagen passer. Forholdet mellem koncentrat og snaps er omkring 1:6.
     
  5. Du behøver ikke skynde dig at drikke snapsen. Den bliver bedre og bedre, jo længere tid du gemmer den - men det kræver jernvilje at vente længe, for den smager himmelsk!


    Opskrift: Snaps med valnøddeskaller

  1. Fyld et sylteglas cirka halvt op med valnøddeskaller - du kan fint bruge skallerne efter julens nøddespisning.

  2. Fyld glasset op med vodka eller Brøndumsnaps.

  3. Lad snapsen trække i et halvt år. Ryst gerne glasset ind imellem.

  4. Filtrer gennem et kaffefilter.

  5. Lad gerne snapsen hvile en månedstid eller længere efter filteringen.