Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Valnøddesnaps - 2 slags

I efteråret kan du plukke de grønne valnødder til julesnapsen, før de bliver for hårde i skallen. Men du kan også lave snaps af de tørrede valnøddeskaller. Få opskrifterne hér.

Grønne valnødder. Foto: Flickr/Malcolm Manners

Grønne valnødder. Foto: Flickr/Malcolm Manners

Opskrift på snaps med grønne valnødder

1. Høst

Tag 10 grønne valnødder lige fra træet og flæk dem i kvarte med en skarp kniv. Brug handsker, hvis ikke du vil have brune fingre resten af weekenden.

2. Fyld på glas

Læg valnødderne i et glas og fyld 3,5 dl Brøndumsnaps eller vodka på. Skru låget fast og stil snapsen væk - gerne i et mørkt skab.

3. Hav tålmodighed

Valnøddesnapsen skal trække i 3-4 måneder, så er den klar.'

4. Filtrér

Valnødderne filtreres fra gennem et kaffefilter, og den mahoniegule snaps fortyndes med Brøndum eller vodka, indtil smagen passer. Forholdet mellem koncentrat og snaps er omkring 1:6.

5. Hav mere tålmodighed

Du behøver ikke skynde dig at drikke snapsen. Den bliver bedre og bedre, jo længere tid du gemmer den - men det kræver jernvilje at vente længe, for den smager himmelsk!

Opskrift på snaps med brune valnøddeskaller

1. "Høst"

Spis et godt antal valnødder, så du står tilbage med de brune skaller.

2. Fyld på glas

Fyld et sylteglas cirka halvt op med valnøddeskaller og fyld glasset op med Brøndumsnaps eller vodka.

3. Hav tålmodighed

Lad snapsen trække i et halvt år. Ryst gerne glasset ind imellem.

4. Filtrér

Filtrer skallerne fra gennem et kaffefilter.

5. Hav mere tålmodighed

Lad gerne snapsen hvile en måneds tid eller længere efter filteringen.