Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Video: Læg kartofler

Små, nyopgravede kartofler er en sand himmerigsmundfuld. Se, hvordan du lægger kartofler til tidlig høst.

Det er sagt før, men det bliver det ikke mindre sandt af: Små, nyopgravede kartofler er en sand himmerigsmundfuld. Og den bliver kun bedre, hvis det er så tidligt på året, at alle de andre endnu ikke har haft fornøjelsen. At kartofler samtidig hører til køkkenhavens nemmeste grøntsager, gør det jo kun bedre. 

Kartoflerne lægges ned i jorden i 5-10 cm’s dybde med en indbyrdes afstand på omkring 50 cm, for eksempel med 30 cm’s mellemrum og 50 cm mellem rækkerne for de tidligere kartofler og lidt større afstand for sene kartofler. Herefter skal der blot hyppes nogle gange, og efter et par måneder er der masser af nye kartofler til hele familien. Mange garvede haveejere forspirer deres kartofler indendørs, hvilket giver dem et lille forspring, men du kan sagtes lægge dem direkte i jorden her i begyndelsen af april og stadig høste masser af nye kartofler i juni. 

Nogle sorter er meget tidlige, så vælg en af dem, for eksempel ‘Solist’ eller ‘Primula’, så du kan høste tidligt. Og vælg så en eller to af de lidt senere sorter, for eksempelCerisa, en flot og velsmagende kartoffel med rødt skind og gult kød eller ‘Linzer Delikatesse’,, som minder lidt om aspargeskartofler, men er meget mere robust og lettere at dyrke.