Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Giv græskar, bønner, majs, kål og porre en god start

Nogle grøntsager kræver mere varme end andre. Så græskar, kål, bønner, majs og andre varmekrævende planter indendørs i maj, men vent til senere med at så dem udendørs eller plante dem ud i køkkenhaven.

Græskar skal helst forkultiveres indendøre i maj for at kunne nå at udvikle store modne græskar, inden vinteren kommer. Foto: Flickr

Selvom mange frø allerede er kommet i jorden, når april går på hæld, er der stadig nogen, der må vente lidt endnu. Det er køkkenhavens varmeelskende planter. 

Disse grøntsager skal først ud i køkkenhaven, når risikoen for nattefrost er helt ovre - det vil sige sidst i maj eller starten af juni. Derfor er det en stor fordel at forkultivere dem indendøre, hvis du skal nå at få en god høst. Mange af dem har nemlig en lang udviklingstid, så de skal gerne have et forspring.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de. 𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑
Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her