Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Lav din egen haveplan

Hvis du drømmer om at redesigne din have, sa kan du påa GARDENAs hjemmeside få adgang til et rigtig fint tegneprogram. Du finder programmet på gardena.dk - under kategorien "Haveliv" - se det lige her

Programmet hedder myGarden - Haveplanlægger. Her kan du designe din have helt fra bunden eller tage udgangspunkt i forskellige plantegninger, der allerede er lavet til den lille og store have.

Det kræver lidt kendskab til GARDENAs tegneprogram, men det er ganske nemt at gå til og ret sjovt at "lege" med designet af egen have.

Det er gratis at benytte programmet, hvor der selvfølgelig er forslag til, hvor man kan benytte GARDENAs eget Micro Drip System til intelligent vanding af haven.

myGarden - Haveplanlo2gger er et enkelt og kreativt online-værktøj, hvor du kan tegne og planlægge din have i en flot, handtegnet stil.

God fornøjelse med at komme i gang med visualliseringerne af dine havedrømme.