Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Forårskrukker byder velkommen ved fordøren

Skab en fin krukkeopstilling, og lad sæsonens planter byde velkommen ved fordøren. Her giver hortonom Lotte Bjarke inspiration til et krukketableau, der virkelig vil lyse op i foråret.

Krukkerne ved fordøren er en fin velkomst i gule og hvide nuancer. Foto: Ann Malmgren

Krukkerne ved fordøren er en fin velkomst i gule og hvide nuancer. Foto: Ann Malmgren

En lysende velkomst

Når foråret så småt melder sig, begynder det hurtigt at krible i de grønne fingre, og trangen til forårsblomster melder sig med usvigelig sikkerhed. Heldigvis giver krukkerne mulighed for at tyvstarte lidt, for mens haven stadig venter på lidt mere sol og varme, lokker de første forårsblomster i butikkerne. De ser fine og sarte ud, men klarer faktisk som regel de lave forårstemperaturer. Vil man være sikker, kan et stykke fiberdug eller et lagen være en god forsikring mod frostskader, hvis temperaturen pludselig falder. Når forårstableauet er på plads, kan det mærkes helt ned i tæerne, at en ny havesæson er begyndt. 

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de. 𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑
Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her