Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Svømmesøen lokker hele familien til

Tag med på haveflyvetur, og oplev Lene Byskovs og Henrik Fredericias svømmesø , der på rekordtid er blevet havens bankende hjerte. Du kan læse hele artiklen om projektet i Haven maj 2024 i vores tema om udeliv.

“Der er bare noget i det med at være ved vand, der tiltrækker os mennesker.”

Søen har næsten fået karakter af et samlende ”gadekær”, for den virker som en magnet på familie og venner og har noget at byde på året rundt. Det er firmaet Junckerhaven, som har stor erfaring med forskellige typer svømmesøer, der i samarbejde med havearkitekt Jens Peter Jacobsen fra firmaet unikaHaver har designet familiens svømmesø.

Tag med på flyvetur, og oplev svømmesøen her.

 

 

Fakta om svømmesøen

Hvem: Lene Byskov og Henrik Fredericia

Hvad: to år gammel svømmesø på 40 m2, med varierede dybder på en 24.000 m2 grund

Hvor: Gadevang ved Hillerød.

Udfordring: en meget skrånende grund.

Udførelse: Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven ApS 

Havearkitekt: Jens Peter Jacobsen, unikaHaver

Projektets varighed: Fra første kontakt til den endelige aflevering af søen gik der ca. 5 mdr., anlægsarbejdet i haven tog ca. 3 mdr.

Energiforbrug: Cirkulationspumpen har et meget lavt energiforbrug. 

Pris: Samlet pris ca. 800.000 kr., heraf ca. 200.000 kr. til trædæk omkring søen, resten til etablering af søen og tilknyttede ændringer i haven (nivellering, græsplateau, beplantning). Genbrug af mange af parrets egne planter, marksten fra grunden samt planteforæringer udefra har holdt de budgetposter på et minimum.

 

Læs mere