Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Ingen ledninger-og et batteri til det hele

Du kender måske allerede Boschs 18 volt batteridrevne maskiner? Der, hvor du bare lige skrifter batteriet og sætter det på netop det værktøj du lige skal bruge. Nu gælder det samme for havens maskiner. Et 36 volt batteri til græsslåmaskine, løvblæser, hæksakse eller kædesave.

Kraftig, støjsvag og brugervenlig. 

Bosch har lanceret en række maskiner til haven, der klarer de krævende opgaver og på batteri, så du slipper for alt bøvlet med at finde en stikkontakt og balancere med ledningen ude i haven. 

Når man en gang har prøvet det med at få klippet ledningen over til hæksaksen så......

PPOWER FOR ALL hedder konceptet: et batteri til alle 36 V-maskiner. Fra havearbejde til rengøring med stor bevægelsesfrihed uden ledning.

Plæneklipper - også på batteri 

Det essentielle ved plæneklipperen er at det er en effektiv plæneklipper der klipper og opsamler afklip godt, og som er på batteri så man har fuld bevægelighed og ikke er begrænset af en ledning. Herudover er den støjsvag- og så kører den på samme batteri, som de andre haveredskaber. Når man først har batteri og lader kan man købe flere produkter uden at skulle investere i batteri og lader igen.

Bosch 36 V Power for all 

  • Udfører nemt og hurtigt middelsvære og svære opgaver
  • Ergonomisk og slidstærkt værktøj til krævende arbejde
  • Egnet til mange forskellige udfordrende projekter

Brug for mere end et batteri?

Brug for mere end et batteri? Hvis man både har gang i løvblæser, kædesav, hæksaks og græsslåmaskine så kan der godt være brug for et ekstra batteri. Lige nu og frem til 30. juni 2023 kan du få et ekstra batteri når du køber en 36V havemaskine inkl. batteri og lader fra Bosch.

Læs mere - linker til Bosch