Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Alt du skal vide om gødning 

Hvad er fordele og ulemper ved de forskellige typer gødning, og hvor meget skal forskellige planter gødes? Bliv klogere på gødning her.

NPK drysses ud mellem planterne. Foto: iStockphoto

I naturen må de vilde planter klare sig med de næringsstoffer, der naturligt er til rådighed. I haverne lader vi os dog sjældent nøjes med, hvad naturen kan byde på. Vi vil gerne have et stort udbytte i køkkenhaven og frodige, blomsterrige prydplanter. Det vil ofte kræve mere næring, end jorden umiddelbart kan levere, og den må vi så tilføre som gødning.

Der er dog stor forskel på, hvor meget næring de forskellige planter har brug for, så det gælder om at ramme den rette balance. Hvis du giver planterne for lidt gødning, trives de ikke, men giver du for meget, kan de tage skade, og du belaster samtidig miljøet. 

De vigtigste næringsstoffer

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de. 𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑
Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her