Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

3 genveje til ferievanding

Sådan holder du dine planter i live, mens du er på ferie. Du behøver ikke bekymre dig om at komme hjem til udtørrede planter efter en dejlig ferie. Uanset, om du har en lille terrasse eller en stor have, kan du finde en selvvandings-løsning, der sørger for at holde planter, blomster og buske frodige, mens du er væk.

BASIS selvvanding med solcelledrevet vandpumpe

Med ferievandingssættet AquaBloom kan du genbruge opsamlet regnvand til automatisk at vande dine potter og planter på terrassen. Blot fyld en spand med (regn)vand, hæng eller stil hovedenheden på et solrigt sted, og montér den tilhørende drypslange til op til 20 planter.

AquaBloom er en 2-i-1-løsning, der består af en solcelledrevet vandingscomputer, hvor du indstiller vandingstid; og en pumpe, der sender vandet ud til planterne. Solpanelet på vandingscomputeren genoplades, når solen skinner. Driller den danske sommer, er AquaBloom udstyret med batterier, så det kan holde sig kørende også i overskyet vejr. AquaBloom er desuden er lavet af over 80 % genbrugsplast.

Vejledende udsalgspris for AquaBloom fra 992,95 kr.

 

Læs mere om AquaBloom her

 

UDVIDET selvvanding med vandingscomputer

Med GARDENAs populære drypvandings-system, Micro-Drip, kan du optimere vandingen i både store og små haver. Ikke alene sparer systemet dig for kæmpe mængder vand; det skåner også både miljøet og din pengepung. Hver enkelt dråbe vand drypper ned i jorden præcis dér, hvor der er behov for det – ved rødderne. Intet vand går til spilde.

Montér vandingscomputeren Select på din vandhane og træk herfra en almindelig haveslange til vandingsområdet. Montér nu den lille basisenhed, der regulerer vandtrykket, og forbind derefter hoved-og fordelingsrør, drypslanger og dyser til alt fra stauder, buske og hække til køkkenhave, drivhus og plæne. Når systemet er installeret, indstiller du vandingen på vandingscomputeren. Supplér med en jordfugtighedssensor, hvis du ønsker en endnu mere økonomisk vanding og springe en vanding over, hvis jorden er fugtig nok.

EKSPERT selvvanding med fuldautomatisk mobilstyring

Vil du gå all-in på drypvanding og kunne styre vandingen uanset, hvor du er og samtidig opnå den mest økonomiske vanding? Så kan du koble Micro-Drip-Systemet til en app-styret vandingscomputer og tilhørende gateway. Via GARDENAs gratis app kan du indstille, hvornår og hvor ofte dine planter skal vandes. Du kan også bruge stemmestyring og forbinde smart systemet med Alexa, Apple HomeKit eller Google Home. Er det danske sommervejr en våd fornøjelse, kan du med fordel tilføje smart sensoren, som udover måling af jordens temperatur og fugtighed, også tager højde for vejrudsigten. Vandingsskemaet for smart vandingscomputeren justeres herefter automatisk efter behov, og på den måde undgår du selv det mindste vandspild.

Har du andre af GARDENAs smart-produkter som robotplæneklipper og strømadapter, kan du styre dem alle via samme app og for alvor få en fuldautomatisk have.