Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

5 strategier mod skvalderkål

I marts og april er skvalderkålen i fuld fart på vej op af jorden. Vil man bekæmpe dem, er det tidlige forår et godt tidspunkt at sætte ind. Læs her hvordan man kan gribe det an.

Skvalderkål. Foto: Haveselskabet

Skvalderkål. Foto: Haveselskabet

Om man betragter skvalderkål, som en nem og gratis forårsgrøntsag, som et frodigt bunddække med fine blomsterskærme eller som havens mareridt, er et spørgsmål om smag og temperament. Skvalderkål kender ikke til matrikelnumre og skel, så deler man hæk med naboen, er det bedst at finde en fælles tilgang til denne plante. Skvalderkål holder af næringsrig jord og tåler skygge. På uforstyrrede steder i haven breder skvalderkålen sig hurtigt og danner et tæt sammenfiltret net af udløbere og rødder ned til 15 cm’s dybde. Selv en lille stump på et par cm vokser videre, så enten må man være konsekvent i sin bekæmpelse eller lære at leve med den, og glæde sig over, at den også giver mad til mange insekter.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de. 𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑
Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her