Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Video: Læg løg

Nu skal blomsterløgene i jorden. Se, hvordan du gør på videoen.

Blomstrende forårsløg kan man ikke få for mange af. Læg dem i efteråret, så du kan nyde farverne i foråret, hvor du har allermest brug for dem.

Franks tips

  • Læg dem mellem stauderne, i græsplænen eller under buskene.
  • Læg mærke til, hvor du lægger dem, så du ikke kommer til at grave dem op senere.
  • Dybden er tre gange løgets højde.
  • Løg kan lægges i flere lag. Da der er forskellige størrelser på løgene, skal de lægges i forskellige dybder, og det betyder, at du kan have flere forskellige løg på den samme plads. Det kan også udnyttes til at få en forårskrukke, der blomstrer med forskellige forårsløg lige fra februar, til de første sommerblomster kan plantes ud.
  • Hvis du lægger løgene i en stor spand med huller, har du verdens nemmeste forårsbed, der blomstrer hele foråret.