Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sådan lægger du en løglasagne

Her kan du se, hvordan du kan lægge løg i flere lag, så du får en krukke, der blomstrer hele foråret.

Løgvækster egner sig vældig godt til krukker, ikke mindst de forårsblomstrende løgplanter. For at forlænge blomstringsperioden kan man plante flere slags løg i den samme krukke og anbringe dem i lag fra bund til top. 

Du kan i ro og mag tilplante krukkerne om efteråret med de løgvækster, du ønsker, som så vil blomstre det følgende forår. De skal plantes i god pottemuld, som kan købes i sække på planteskoler.

På billedserien herunder med den overskårne potte kan du, hvordan det fungerer.

Her er der valgt tulipaner, hyacinter og perlehyacinter, men man kan selvfølgelig sagtens bruge den samme metode med andre blomster.

1)

Om efteråret lægges løgene, med de største i bunden. Her er det tulipaner, og over dem er der et lag med hyacinter. Øverst er der de små løg fra perlehyacinter.

 2)

Perlehyacinterne er de første til at lægge ud med at blomstre, mens hyacinterne sætter knop, og tulipanerne står på spring med lange spirer nede i potten.

Vild med at gå i haven?

Dyrk din haveglæde i godt selskab. Bliv klogere, bliv inspireret - og få Danmarks bedste havemagasin HAVEN.

Bliv medlem af Haveselskabet lige her

3)

Efterhånden som perlehyacinterne afblomstrer, tager hyacinterne over og skjuler hurtigt alle de kedelige visne blomster og blade. Og så begynder tulipanerne at dukke op.

4)

Sidste blomstring står tulipanerne for. De vokser op mellem hyacinterne, hvis visne blomster klippes af, mens man lader deres grønne blade blive stående.

Det ER er sundt at gå i haven!

Gå i haven og lug ud i mental ukrudt. Medlemmer af Haveselskabet deler og dyrker haveglæden. Bliv inspireret, bliv klogere - og find ud af, hvor godt det er at gå i haven. Skal du være med?

Bliv medlem af Haveselskabet lige her

Læs mere