Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

https://haveselskabet.dk/viborg/252/bliv aktiv 

Bliv aktiv i viborg Kreds

Viborg kreds er en forening af glade frivillge, arrangerede folk som deler haveglæden i stort og småt.

Vi kan altid bruge en hjælpende hånd - så der er også plads til dig. Ligegyldigt om det er lidt eller meget du kan tilbyde.. Måske har du lyst til at hjælpe ved vores årlige  Plantemarked på Hald Hovedgård, du ved måske meget om IT eller noget helt andet du brænder for- Du har måske et ønske om et arrangement eller en aktivitet, ja så hører vi gerne fra dig.

På forsiden finder du et menupunkt, som hedder "kontakt", her kan du nemt sende os en besked.

Du har måske også lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, det er der bestemt også mulighed for. Vi opfordrer altid vores medlemmer til at stille op, når vi afholder den årlige generalforsamling. Så kontakt endelig en fra bestyrelse.

Har du eventuelt lyst til at åbne din have for besøgende, vil bestyrelsen gerne være behjælpelig med det.Det er en fornøjelse, at have åben have og få besøg af skønne haveinteresserede mennesker. Her kan man få udvekslet erfaringer og få gode råd.