Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havegrupper

Medlemmerne af Haveselskabet har mulighed for at være med i sociale havegrupper.

En havegruppe er et rent socialt mødeforum, hvor du har mulighed for at mødes med andre, som også interesserer sig for haven og dens væsen. I er typisk 5-12 i en gruppe og bor ikke alt for langt fra hinanden.  I mødes sikkert på skift hos hinanden og giver hinanden gode råd om haven, dyrkning og indretning. Kort sagt I deler erfaringer og glæder jer over alt det grønne sammen.

Måske I bytter frø, planter eller tager til et arrangement sammen. Du kan nok regne med at blive budt på en kop kaffe i den have, hvor I mødes.. Det er kort sagt målet blot at dyrke haveglæden sammen.

VIl du høre om der allerede er en gruppe nær dig, eller blot vide lidt mere, er du velkommen til at kontakte Karina i skeretariatet på 45 93 60 00 eller ved at skrive en mail på kb@haveselskabet.dk.