Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Ny hjemmeside

Velkommen til Haveselskabets nye hjemmeside. Haveselskabet har prioriteret at forny en stor del af den digitale platform ved at implementere en moderne og innovativ hjemmeside med det formål at give medlemmerne mulighed for en mere personlig, digital og brugervenlig adgang til den viden, de informationer herunder artikler, billed- og videomateriale, som stilles til rådighed for medlemmerne. En dynamisk hjemmeside der fremmer kommunikationen på tværs af afdelinger og medlemmer og som gør det enkelt og ligetil at offentliggøre og promovere og de mange aktiviteter, arrangementer herunder Åbne Haver som initieres af Haveselskabet rundt om i landet.

Haveselskabets Hjemmeside

Haveselskabets Hjemmeside

De seneste måneder er der brugt rigtig mange ressourcer og meget tid både fra sekretariatets side men også af undertegnede her i Sindal og Omegns Havekreds for at gøre klar til frigivelsen af Haveselskabets nye hjemmeside, som du nu ser foran dig.

Haveselskabet har længe ønsket en mere moderne, interaktiv og brugervenlig hjemmeside, der i højere grad bidrager positivt i kommunikationen og dialogen med medlemmerne.

Det har været en lang rejse med mange valg og prioriteringer alt sammen med håbet om en hjemmeside der dels bliver lettere for medlemmerne at navigere rundt på en måde hvor den enkelte bruger får mulighed for at personligøre siden, således at de interesseområder, artikler og anden viden, der er relevant for det enkelte, altid er tilgængeligt eller i fokus.

Et andet krav var, at hjemmesiden skulle være let at administrere og vedligeholde for de mange redaktørerer, der sidder rundt om i de enkelte afdelinger og som ikke nødvendigvis har et stort IT-kendskab.

Resultatet af mange måneders forberedelse, hvor jeg som testperson også har givet min mening, mine forslag og mine kommentarer til ønsker og forbedringer er nu afsluttet og den nye hjemmeside er en realitet.

Haveselskabet herunder Sindal & Omegns Havekreds håber, at du tager godt imod denne nye hjemmeside.

Vi håber, at det nye og mere moderne layout, den smartere tilgang til informationer og viden, måden hvorpå hjemmesiden præsenterer de mange aktiviterer der gennemføres rundt om i landet samt muligheden for at personliggøre indholdet, vil være med til at sikre, at hjemmesiden bliver det naturlige valg, når medlemmer og andre haveinteresserede vil interagere med Haveselskabet og tilgå de mange spændende og inspirerende artikler, viden og informationer, der er på den digitale platform.

God fornøjelse og held og lykke med vores nye hjemmeside.

 

Webredaktør
Carsten Brændgaard

Sindal og Omegns Havekreds