Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Plant kartofler i tang

Inga C. Bach dyrker nogle af sine kartofler i tang lagt direkte på græsset. Det er en nem måde for den dovne haveejer, og så er metoden også velegnet, hvis man med tiden vil omdanne plænen til køkkenhave.
Inga C. Bach - 
15. februar 2022

Det er en stor opgave at etablere en køkkenhave på uopdyrket jord eller en græsplæne, hvis du vil grave jorden og rense den for ukrudt og græstørv. Ved at dyrke kartofler i tang kan du nemt omdanne en ukrudtsmark eller plæne til køkkenhave helt uden at røre jorden.

En velkendt metode
I århundreder har opskyllet tang været brugt til dyrkning af afgrøder i kystnære egne af Europa. Både franske vinbønder og irske kartoffelbønder...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.