Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Til Boliglivs læsere

Du er nok vild med bolig og indretning – men måske vil du vide mere om haven? Haveselskabet er et fællesskab af godt 30.000 medlemmer, og vi er lige så forskellige som vores haver, men haveglæden, den deler vi. Om du er til køkkenhave, prydhave, buketter fra egen have eller vildt pæn have, så kom og vær med og bliv medlem af Haveselskabet. Et medlemskab af Haveselskabet er koncentreret haveglæde tilpasset din haveinteresse. Medlemskab koster 660 kr, hvilket svarer til 55 kr. om måneden. Lige nu får du en skøn frøboks med som velkomstgave til en værdi af 399 kr.

Bliv medlem og få en skøn frøpakke.

Nye medlemmer får frøboksen "Skærehaven" med som velkomstgave. Boksen har en værdi af 399 kr. Et års medlemskab af Haveselskabet koster 660 kr.

Bliv medlem nu og få frø til smukke buketter
At gå i haven er noget af det bedste, jeg ved. En gang spurgte min mand, hvad jeg lavede, jeg svarede ingenting, hvortil han svarede, at jeg så nu havde gået rundt og lavet ingenting i 3 timer og set ganske fornøjet ud

 

Udvalgte medlemsfordele

Medlemskab koster 660 kr. om året - og det her er kun et udvalg af medlemsfordele

Spændende webinarer

Havedesign, indretning, reportager fra udenlandske haveshow og meget mere

Rabat på havearkitekter

Haveselskabet har et korps af hudvalgte avearkitekter tilknyttet

Rabat på Gardensketcher

Prøv at tegne din egen have med det nye program fra GardenSketcher

Få magasinet HAVEN

Det bedste haveblad, skrevet af havemennesker til havemennesker.

Spørg rådgivningen

Haveselskabet uvildige rådgivning sidder klar med svar på alle dine havespørgsmål.

Tag ud og bliv inspireret

Kom med til foredrag, Åbne Haver, rejser og meget andet.

Havemagasin, inspiration, viden og meget mere

Haveglæde i godt selskab

Group

Få magasinet HAVEN

Magasinet af havemennesker til havemenesker. Reportager, planteportrætter, gør det selv. Læs magasinet fysisk eller digitalt 1 år tilbage.

Få svar på alle dine havespørgsmål

Haveselskabets uvildige rådgivning giver dig svar. Rådgivningen følger med, så du kan få den rette vejledning, når vejret skifter.

Haveoplevelser

Webinarer om haveindretning, ny i haven, køkkenhave, åbne haver, spændende foredrag og meget mere.

Viden om lige din interesse.

Vær med i forløb, hvor du bliver klogere inden for forskellige specifikke interesseområder, hvor både den nye og den erfarne haveejere får viden med.

Shape

Bliv medlem og få en skøn frøpakke.

Nye medlemmer får bogen frøboksen "Skærehaven" med som velkomstgave. Boksen har en værdi af 399 kr. Et års medlemskab koster 660 kr.

Bliv medlem nu og få frø til smukke buketter
Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet

I Haveselskabet bliver du inviteret med i et fællesskab med andre havemennesker. 

Som medlem af Haveselskabet vil du opleve, at vi deler haveglæden med hinanden. Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet. I Haveselskabet bliver du inviteret med i  et fællesskab med andre havemennesker

Haveselskabet arbejder med fire værdier, der gennemsyrer hele organisationen, det daglige arbejde og tankegang generelt. 

•Haveglæde

•Omtanke for naturen

•Fælleskab

•Troværdighed

Haveglæden bunder i glæden ved at dyrke vores haver. Det er limen, der binder os sammen og interessen udleves med omtanke, så den har en positiv indvirkning på den omkringliggende natur. Vi arbejder for at støtte biodiversiteten og imod invasive arter og brugen af sprøjtemidler, der begge er skadelige for vores natur.

I vores tid udtaler mange sig om meget, men Haveselskabet går aldrig på kompromis med fagligheden og troværdigheden. Vi går i dybden og viderebringer solid viden, man kan regne med. 

At Haveselskabet er en non-profit forening betyder, at vi bruger alle midler til denne sag og vi gør det i forening – i fællesskab. Vi dyrker interessen sammen, hvad enten det er gennem de lokale bestyrelser, arrangementer vi går til sammen, havegrupper eller fælles projekter.

Haveglæde siden 1830

Haveselskabet er en nonprofit foreningen, der har eksisteret siden 1830. Haveselskabet er et resultat af en sammenlægning af Det Danske Haveselskab/Øerne (fra 1888), Det Jyske Haveselskab (fra 1873) og Det Kgl. Danske Haveselskab (fra 1830) fra den 1. januar 2008. Magasinet HAVEN er i fælleskab blevet udgivet af de 3 Haveselskaber fra 1900.

Læs mere

Bliv medlem og få en skøn frøpakke.

Nye medlemmer får bogen frøboksen "Skærehaven" med som velkomstgave. Boksen har en værdi af 399 kr. Et års medlemskab koster 660 kr.

Bliv medlem nu og få frø til smukke buketter